Onze

diensten

Wat we doen

Wij voeren een breed scala aan werkzaamheden uit binnen de wereld van verwarming, sanitair en energiebesparing. Een belangrijk onderdeel van ons takenpakket is het onderhoud en de installatie van CV-ketels. Dit omvat het controleren, reinigen en afstellen van de ketels om ervoor te zorgen dat ze efficiënt en veilig werken. Door regelmatig onderhoud te plegen, helpen we niet alleen om storingen te voorkomen, maar ook om de levensduur van de ketels te verlengen en de energiezuinigheid te optimaliseren.

Naast het werken met CV-ketels, bent u ook bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende loodgieterswerkzaamheden. Dit omvat het repareren van lekkende leidingen, het vervangen van kraanwerk en het installeren van nieuwe sanitaire voorzieningen.

Vloerverwarming is een ander aspect van ons werk. Dit houdt in het leggen van verwarmingsbuizen onder de vloer en het aansluiten ervan op het centrale verwarmingssysteem. Vloerverwarming biedt een efficiënte en comfortabele manier om een ruimte te verwarmen en wordt steeds populairder in zowel nieuwe constructies als renovaties.

Energiebesparende systemen vormen ook een belangrijk aandachtsgebied voor Vostermans Installatietechniek. Wij installeren warmtepompen en andere duurzame energieoplossingen. Door deze systemen te installeren helpen wij u om uw energieverbruik te verminderen en bij te dragen aan een schonere en duurzamere toekomst.

Ten slotte behoort ook het uitvoeren van volledige badkamerrenovaties tot onze werkzaamheden. Denk hierbij aan het verwijderen van oude sanitaire voorzieningen, het aanpassen van leidingwerk, het plaatsen van nieuwe badkamermeubels en het installeren van tegels. Een badkamerrenovatie vereist niet alleen vakmanschap, maar ook oog voor detail en design, om ervoor te zorgen dat de nieuwe badkamer zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Kortom, wij zijn betrokken bij diverse aspecten van verwarming, sanitair en energiebesparing, waarbij we ervoor zorgen dat huizen comfortabel, veilig en energiezuinig zijn. We combineren technische vaardigheden met creativiteit en vakmanschap om aan uw behoeften te voldoen en bij te dragen aan een betere leefomgeving.

Vraag vrijblijvend een prijs op!

+31 6 18 20 30 97

CV ketels

Meestal heeft de cv ketel een levensduur van twaalf tot vijftien jaar. Toch is het mogelijk dat er zich eerder problemen voordoen, waardoor u niet meer verzekerd bent van warmte.
Een ketel die aan het einde van zijn levensduur is verbruikt ook relatief veel energie.

Het vervangen van de cv ketel zorgt er niet alleen voor dat u met zekerheid op u cv ketel kan vertrouwen maar kan ook zorgen voor een flinke besparing op de energie rekening. Een nieuwe cv ketel is een flinke investering maar wel een waar u lange tijd veel plezier van zult hebben.

Overweegt u een nieuwe cv ketel aan te schaffen? Wel helpen u graag om de juiste keuze te maken!

CV onderhoud

Een cv ketel zorgt dag en nacht voor warmte in uw woning. Daarom is het belangrijk om deze jaarlijks te onderhouden. Het is van levensbelang dat verbrandingsgassen op de juiste manier worden afgevoerd zodat er geen schadelijke stoffen in uw woning terecht kunnen komen.

Ook is het belangrijk dat uw cv ketel op de juiste manier wordt afgesteld en alle onderdelen worden schoongemaakt. Dit onderhoud voeren wij graag jaarlijks voor u uit!
Wij ontzorgen ons klanten graag door uw jaarlijks te herinneren om een onderhoud afspraak te maken.

Loodgieterswerk

Tot het loodgieterswerk behoren het aanleggen/vervanging van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is comfortabeler, mooier en vaak zuiniger dan het verwarmen met radiatoren. De vloerverwarming verwarmt met lage temperaturen. En is dan ook een keuze die goed aansluit bij energiebesparende maatregelen.

Vloerverwarming is te combineren met cv ketels en (hybride) warmtepompen. Daarnaast kan de vloerverwarming zorgen voor een koelend effect. Vloerverwarming is toepasbaar in de woonkamer, badkamer of in de gehele woning.

Energiebesparende systemen

Veel mensen hebben zorgen over de schommelende energieprijzen. Er zijn meerdere technieken die er voor kunnen zorgen dat er kan worden bespaard op de energierekening.

Deze oplossing kan bijvoorbeeld zijn het waterzijdig inregelen van de radiotoren. Dit kan een jaarlijkse besparing opleveren van 18%.

In combinatie met een evo home systeem waarbij elke verwarming/ruimte in uw woning apart kan worden geregeld kan het zelfs een besparing van 32% opleveren op uw energierekening.

Totaal badkamer en sanitair

Door de jarenlange ervaring is Vostermans Installietechniek de perfecte partner voor het realiseren van uw complete badkamer of sanitair.

Wij helpen u graag mee om al uw wensen in kaart te brengen en uw te ontzorgen in het realiseren van uw droombadkamer/ toilet! Van leidingen, elektra, sanitair, betegelen tot stukadoor, wij regelen voor u alles van A tot Z!